Pretraga nekretnina

U MIRNOM MJESTU TINJAN, ISTRA, GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE 1047M² NA PRODAJU!

  • 0 m2Površina objekta
  • 1047 m2Površina zemljišta
  • 11346Šifra
  • TinjanLokacija

Detalji nekretnine

  • Udaljenost od centra : 2000 m
  • Udaljenost od mora : 19000 m
  • Udaljenost od aerodroma : 55 km

NAPOMENA: Ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisima nekretnina, ali u istima želimo biti što precizniji i točni.

Opis nekretnine

Na prodaju je atraktivno građevinsko zemljište smješteno u mirnom naselju u okolici Tinjana, svega 2 km od samog centra grada. Ova nekretnina pruža savršenu priliku za investiciju u Istri, gdje možete izgraditi svoju idealnu obiteljsku kuću ili kuću za odmor.

Zemljište se prostire na ukupnoj površini od 1.047 m² i nalazi se u lijepom ruralnom okruženju, okruženom tradicionalnim kamenim kućama i netaknutom prirodom. Ova lokacija nudi miran način života, a istovremeno je blizu svih potrebnih sadržaja i usluga, kao što su trgovine, restorani, škole i zdravstvene ustanove.

Koeficijent izgrađenosti zemljišta iznosi 40%, što vam omogućava značajnu fleksibilnost u planiranju i izgradnji. Maksimalna visina objekta je 8 metara, što otvara mogućnosti za stvaranje prostranog stambenog prostora s predivnim pogledom na okolnu prirodu.

Za više informacija ili zakazivanje obilaska zemljišta, slobodno me kontaktirajte. Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u ostvarivanju vaših investicijskih planova.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prekrasnog građevinskog zemljišta u Istri!

Napomena: Ukoliko je kupac, nakon razgledavanja (fizički pristup/osobni dolazak) predmetne nekretnine sa agencijom „Manuel Estate d.o.o.” donio konačnu odluku da će istu kupiti i zaključiti kupoprodaju sa vlasnikom nekretnine, dužan je platiti agenciji posredničku proviziju u iznosu od 3% + PDV od ukupne kupoprodajne cijene.

KONTAKTIRAJTE AGENTA