Pretraga nekretnina

IZUZETNA LUKSUZNA VILA S WELLNESSOM I VANJSKIM I UNUTARNJIM BAZENOM U ISTRI - VAŠA OAZA RASKOŠA U BRTONIGLI!

  • 272 m2Površina objekta
  • 3Broj spavaćih soba
  • 11357Šifra
  • BrtoniglaLokacija

Detalji nekretnine

  • Udaljenost od centra : 1000 m
  • Udaljenost od mora : 10000 m
  • Udaljenost od aerodroma : 70 km
  • Površina zemljišta : 760 m2
  • Broj kupatila : 2
  • Pogled na more: Da
  • Parkiralište: Da
  • Spremište: Da
  • Klima: Da
  • Grijanje : Podno
  • Energetska učinkovitost : A

NAPOMENA: Ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisima nekretnina, ali u istima želimo biti što precizniji i točni.

Opis nekretnine

Na prodaju je prekrasna luksuzna vila koja se prostire na zemljištu od 1.151 m², s impresivnom stambenom površinom od 207,45 m². Smještena u mirnom i ekskluzivnom naselju, ova vila nudi potpuni luksuz, privatnost i zadivljujući pogled na more i okolni krajolik, stvarajući savršen spoj prirodne ljepote i modernog dizajna.

Vila raspolaže s tri prostrane spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastite kupaonice i garderobe, pružajući maksimalnu udobnost i privatnost. Svaka soba ima velike staklene stijene koje omogućuju prirodnu svjetlost i pružaju izravan izlaz u dvorište. Elegantno dizajnirane, ove prostorije savršeno su prilagođene modernom načinu života.

Kuhinja i dnevni boravak otvorenog su koncepta, stvarajući prostrani, svijetli prostor koji odiše luksuzom. Dnevni boravak krasi stakleni kamin, koji stvara toplu i ugodnu atmosferu, idealnu za opuštanje ili druženja s obitelji i prijateljima. Vila ima i praktičan vešeraj, koji olakšava svakodnevne kućanske poslove.

Ono što ovu vilu čini zaista posebnom jest njen vrhunski wellness prostor, koji se prostire na 60 m². Wellness uključuje dvije saune – infracrvenu i parnu, savršene za opuštanje i regeneraciju nakon napornog dana. Ovdje se nalazi i unutarnji hidromasažni bazen, podijeljen na jacuzzi i bazen za plivanje, kao i nekoliko sprava za vježbanje. Wellness također nudi garderobu i toalet, pružajući dodatnu udobnost i funkcionalnost. Velike staklene stijene wellnessa vode na privatno sunčalište, omogućujući neometano uživanje u suncu i miru.

Vanjski dio vile je jednako impresivan. Dnevni boravak ima ogromne staklene stijene koje vode na prostranu terasu, pružajući prekrasan pogled na more i izlaz na sunčalište uz vanjski bazen. Vanjski bazen od 50 m² okružen je zelenilom i prostranim sunčalištem, stvarajući idealno okruženje za opuštanje i zabavu. Pored bazena nalazi se natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom, savršeno mjesto za pripremu obroka i druženje na otvorenom.

Ova vila dolazi s brojnim modernim pogodnostima, uključujući podno grijanje koje osigurava toplinu tijekom zime, kao i klima uređaje s funkcijom grijanja i hlađenja, koji omogućuju potpunu kontrolu temperature. Posebna vrijednost ove vile je sustav izmjenjivača zraka, koji je rijetkost na tržištu i osigurava optimalnu kvalitetu zraka unutar prostora.

Okućnica je prostrana, uređena i nudi parking te dodatno spremište. Cijela vila je pažljivo osmišljena kako bi pružila maksimalnu privatnost i udobnost, a njena lokacija, u blizini mora, dodatno doprinosi njenoj atraktivnosti.

Ova vila predstavlja idealnu investiciju, bilo da tražite luksuzni dom za svakodnevni život ili ekskluzivnu nekretninu za iznajmljivanje. Njen besprijekorni dizajn, wellness oaza i predivan pogled na more čine je rijetkom i vrijednom prilikom na tržištu.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ove iznimne vile koja nudi sav luksuz i komfor koje možete poželjeti.

Napomena: Ukoliko je kupac, nakon razgledavanja (fizički pristup/osobni dolazak) predmetne nekretnine sa agencijom „Manuel Estate d.o.o.” donio konačnu odluku da će istu kupiti i zaključiti kupoprodaju sa vlasnikom nekretnine, dužan je platiti agenciji posredničku proviziju u iznosu od 3% + PDV od ukupne kupoprodajne cijene.

KONTAKTIRAJTE AGENTA